Bemutatkozás

A Dr. Dienes és Társa Bt. családi kisvállalkozás, 1996. augusztus 22-én alapítottuk feleségemmel humán egészségügyi alapellátás biztosítására Boldogkőváralján. 2012-ben cégünk átalakult, 2012. július 16-tól Dr. Dienes Csaba és Társa Kft. néven folytatjuk tevékenységünket.  1997-től végzünk foglalkozás-egészségügyi ellátást, 2008-tól szakorvosi képesítéssel. Gyógytornász és fizioterápiás szakasszisztens munkatársakkal is rendelkezünk. Működésünk ideje alatt többek között mezőgazdasági cégek, önkormányzati és oktatási intézmények, szakmunkás-tanulók, egészségügyi szolgáltatók, szociális intézmények, boltok, pékség, szeszfőzde, erdészeti munkások, építő- és tüzelőanyag forgalmazó, építőipari (építő, útépítő, villanyszerelő, víz-gáz szerelő) és asztalosipari cégek foglalkozás-egészségügyi ellátását végeztük.

Foglalkozás-egészségügyi Szolgálatunk célja, hogy közreműködjünk és segítsük partnereinket az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés feltételeinek megteremtésében és fenntartásában, valamint részt vegyünk a munkavállalók egészségvédelmének biztosításában elsősorban megelőző ellátásaink által.

Célunk a munkavégzés során a munkakörnyezeti kóroki tényezők okozta és a munkavégzésből származó megterhelések, illetőleg igénybevétel vizsgálata és befolyásolása, továbbá a munkát végző személyek munkaköri egészségi alkalmasságának megállapítása, ellenőrzése és elősegítése révén a munkát végző személy egészségének megóvása.

Társaságunk alapszolgáltatás keretében végzi:

 • A munkaköri alkalmassági vizsgálatokat, a foglalkozási megbetegedések kivizsgálását.
 • A munkakörülmények és a munkavégzés egészségkárosító hatásainak vizsgálatát, az egyéni védőeszközökkel kapcsolatos tanácsadást.
 • A munkahelyek kémiai biztonságát érintő feladatokat, a munkavállalók munkakörülményeivel kapcsolatos felvilágosítást.
 • A munkakörhöz kötött védőoltásokkal kapcsolatos feladatokat, a krónikus megbetegedésben szenvedő munkavállalók megelőző gondozását.
 • A közúti járművezetők egészségi alkalmassági vizsgálatát, a foglalkoztathatóság szakvéleményezését.

Közreműködik a munkahelyi veszélyforrások feltárásában, a munka-egészségügyi, -fiziológiai, -ergonómiai, -higiénés feladatok megoldásában, a munkahelyi elsősegélynyújtás tárgyi, személyi és szervezési feltételeinek biztosításában, a sürgős orvosi ellátás megszervezésében, az elsősegélynyújtók szakmai felkészítésében, a foglalkozási rehabilitációban, a munkáltató katasztrófamegelőző, -elhárító, -felszámoló és az előidézett károsodások rehabilitációs tervének kidolgozásában.

Foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatásainkat 5000,- Ft/fő éves díjtól ajánljuk, 10 fő munkavállalói létszám fölött egyedi díjmegállapodást kötünk. Szerződött partnereink munkavállalói számára az alapdíj tartalmazza a gépkezelői orvosi alkalmasság vizsgálatának és a védőoltások beadásának díját is. A munkaköri alkalmasság elbírálásához indokolatlan vizsgálatokat nem kérünk, nem végeztetünk.

Extra szolgáltatásaink: lőfegyvertartás orvosi vizsgálata, mozgásterápia, masszázs, fizioterápia, védőoltások beadása, vérnyomás-, vércukor-, vizelet-szűrés, háziorvosi jellegű ellátás.

Az ellátást jól felszerelt boldogkőváraljai rendelőnkben biztosítjuk, igény szerint – alapvető feltételek megléte esetén – a megbízó székhelyén/telephelyén is elvégezzük a szükséges vizsgálatokat.

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, jelezze elérhetőségeink valamelyikén! Kérjük adja meg nevét, telefonszámát vagy e-mail címét, hogy előzetesen egyeztetett időpontban személyesen felkereshessük Önt!

Fő tevékenységeink:

 • Foglalkozás-egészségügyi ellátás (1997-től)
 • Háziorvosi ellátás (1997-től)
 • Gyógytorna
 • Fizioterápia
 • Masszázs

Az ellátásban közreműködő személyek:

 • Dr. Dienes Csaba Emil foglalkozás-orvostan és háziorvostan szakorvos, városi szakfelügyelő főorvos, jogi szakokleveles orvos
 • Kázsmérné Orosz Márta ápolónő, fizioterápiás szakasszisztens
 • Dr. Dienes Csaba Emilné (Pálma) gyógytornász
 • Héderváriné Szegedi Angéla ápolónő, OKJ ápoló, körzeti szakápolós
üzemorvos Borsod megye, Abaúj, Miskolc, Encs | Powered by WordPress
Dienes - a költséghatékony foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás